Najin kratek oddih v hotelu Golte, se je pričel na spodnji postaji gondole, kjer sva na velikem parkirišču pustila avto, nato pa se z vsemi stvarmi, ki jih potrebujeva, odpravila na gondolo.

Hotel Golte

Hotel Golte leži na nadmorski višini 1410 metrov, tik ob zgornji postaji žičnice Žekovec, od koder se nama ob prihodu odpre čudovit razgled na Savinjsko dolino.

Hotel Golte

Hotel stoji direktno ob smučišču, zato nudi vsakemu obiskovalcu enkratno izhodišče tako za zimske kot tudi za poletne aktivnosti. V hotelu je na voljo 52 sob, izbirate pa lahko med enoposteljno in dvoposteljnimi sobami ter suitami. Za maksimalno udobnost je poskrbljeno, saj imajo vse sobe balkon, kopalnico, tuš, wc, sušilnik za lase, mini bar, LCD televizor, wi-fi in sef.

Hotel Golte

Hotel Golte

V pritličju hotela se nahaja recepcija, kjer vas pozdravi prijazno osebje. V isti etaži se nahaja tudi velika restavracija, ki je namenjena gostom hotela. V hotelski restavraciji nudijo samopostrežni zajtrk in večerjo, da bodo pa starši lahko brezskrbno uživali v večerji, se v restavraciji nahaja tudi otroški kotiček.

Hotel Golte

V sklopu hotela se nahaja wellness nad oblaki, kamor se lahko po napornem smučanju odpravimo na sprostitev. Na voljo so finska, turška, zeliščna ter infra savna. V sprostitvenem centru so poleg savn na voljo tudi masažni bazen, ledeni gejzir, ambientni tuši, masaže ter soba za sprostitev.

Hotel Golte

Hotel Golte

Dobro je poskrbljeno tudi za goste hotela, ki si želijo na svojem oddihu ostati v dobri formi, saj je na voljo tudi dobro opremljen fitnes center.

Če nas med smučanjem zagrabi lakota se lahko v spodjem nadstropju hotela okrepčamo v jedilnici, ki je namenjena vsem smučarjem in obiskovalcem. V primeru, da želite pogled na bele strmine, se lahko okrepčate tudi na veliki s soncem obsijani terasi, kjer se vedno kaj dogaja. V isti etaži se nahaja tudi dobro založena trgovina s smučarsko opremo, kjer si lahko opremo tudi izposodite.

Najini razlogi za obisk hotela:

  • lokacija tik ob smučišču
  • lepe in prostorne sobe
  • super wellness
  • prijazno osebje

Prostor za shranjevanje smučarske opreme