Po precej kislem vremenu, ki nas je spremljal zadnje tedne, se je končno otoplilo in pokazalo sonce. Vreme je bilo idealno  za vikend skok na morje. Tokrat sva se odpravila v južno Istro, kjer sva vikend preživela v kampu Dvor.

Kamp Dvor
Kamp Dvor je simpatičen manjši družinski kamp v južni Istri. Nahaja se v vasici Manjadvorci, ki je od Barbana oddaljen 8 km. Gostom je na voljo namestitev na urejenih kamping parcelah, v apartmaju, mobilnih hiškah in glamping šotorih, ki stojijo v prijetni senci borovih dreves. Kamp zaradi svoje urejenosti in ponudbe spada med najboljše manjše kampe na Hrvaškem.


Ranč Barba Tone
Dolga družinska tradicija jahanja in ljubezen do konj, je vodila v nastanek ranča Barba Tone. Med svojim obiskom se lahko družite z več kot 30 konji in drugimi domačimi živalmi. V svoji ponudbi imajo jahanje konj, primernih tako za odrasle, kot tudi za otroke, izlete s konji in kot edini v tem delu Evrope ponujajo kopanje s konji.

Plaže
Čeprav se kamp ne nahaja ob morju, vas do kar nekaj lepih plaž loči 10 do 15 minut vožnje. Najbližje plaže so Krnica, Kalavojna in Kavran.

Plaža Karnica

Bazen s prostorom za sončenje
V kampu morja ne boste preveč pogrešali, saj je gostom kampa na voljo moderen bazen z prostorom za sončenje.

Kaj početi v Kampu Dvor?
V kampu vam vsekakor ne bo dolg čas, saj okolica ponuja veliko možnosti za raziskovanje in aktivnosti.

  • kolesarjenje (okolica ponuja veliko poti za kolesarjenje, primerne tako za cestna kot tudi MTB kolesa)
  • tek
  • adrenalinski park Glavani
  • jahanje konj
  • vožnja s štirikolesniki
  • obisk Pule

Je kamp Dvor primeren za otroke?
Vsekakor. Otroci bodo v kampu vsekakor uživali. Zraven kampa so otroška igrala, na ranču pa lahko opazujejo tudi različne domače živali.

*objava je nastala v sodelovanju s Kampom Dvor. Vse napisano je le najino mnenje, na katerega ni nihče vplival.