Po precej kislem vremenu, ki nas je spremljal zadnje tedne, se je končno otoplilo in pokazalo sonce. Vreme je bilo idealno  za vikend skok na morje. Tokrat sva se odpravila v južno Istro, kjer sva vikend preživela v kampu Dvor.

Kamp Dvor

Kamp Dvor je simpatičen manjši družinski kamp v južni Istri. Nahaja se v vasici Manjadvorci, ki je od Barbana oddaljen 8 km. Gostom je na voljo namestitev na urejenih kamping parcelah, v apartmaju, mobilnih hiškah in glamping šotorih, ki stojijo v prijetni senci borovih dreves. Kamp zaradi svoje urejenosti in ponudbe spada med najboljše manjše kampe na Hrvaškem.

Aktiven oddih v Kampu Dvor
Aktiven oddih v Kampu DvorAktiven oddih v Kampu Dvor

Ranč Barba Tone

Dolga družinska tradicija jahanja in ljubezen do konj, je vodila v nastanek ranča Barba Tone. Med svojim obiskom se lahko družite z več kot 30 konji in drugimi domačimi živalmi. V svoji ponudbi imajo jahanje konj, primernih tako za odrasle, kot tudi za otroke, izlete s konji in kot edini v tem delu Evrope ponujajo kopanje s konji.Aktiven oddih v Kampu Dvor

Plaže

Čeprav se kamp ne nahaja ob morju, vas do kar nekaj lepih plaž loči 10 do 15 minut vožnje. Najbližje plaže so Krnica, Kalavojna in Kavran.

Aktiven oddih v Kampu Dvor: Plaža Karnica

Plaža Karnica

Bazen s prostorom za sončenje

V kampu morja ne boste preveč pogrešali, saj je gostom kampa na voljo moderen bazen z prostorom za sončenje.

Kaj početi v Kampu Dvor?

V kampu vam vsekakor ne bo dolg čas, saj okolica ponuja veliko možnosti za raziskovanje in aktivnosti.

  • kolesarjenje (okolica ponuja veliko poti za kolesarjenje, primerne tako za cestna kot tudi MTB kolesa)
  • tek
  • adrenalinski park Glavani
  • jahanje konj
  • vožnja s štirikolesniki
  • obisk Pule

Je kamp Dvor primeren za otroke?

Vsekakor. Otroci bodo v kampu vsekakor uživali. Zraven kampa so otroška igrala, na ranču pa lahko opazujejo tudi različne domače živali.

*objava je nastala v sodelovanju s Kampom Dvor. Vse napisano je le najino mnenje, na katerega ni nihče vplival.