Kaj ko bi letos za valentinovo partnerju podarili nekaj drugačnega? Tokrat namesto materialnih stvari, raje izberite katero od mnogih doživetij, ki jih ponujajo darilni paketi SelectBox. Midva sva izbrala razvajanje v wellness centru Aspara.

Wellness center Aspara

Wellness Aspara je eleganten center dobrega počutja, ki se nahaja v Šentjurju pri Celju. Vodilo wellnessa je kakovost in strokovnost, zato imajo v svoji široki ponudbi veliko storitev za izboljšanje počutja. V njihovi pestri ponudbi najdete odličen svet savn, ki se razteza na več kot 200 m2. Poskrbljeno je tudi za fitnes in kozmetične storitve, kjer za vas odlično poskrbijo z nego obraza in telesa, pedikuro ter sproščujočimi masažami. Najboljše pri Aspari pa je seveda zakup VIP prostora, ki je namenjen romantičnemu in sproščujočemu razvajanju v dvoje.

Najina izkušnja v centru Aspara

Wellness Aspara sva tokrat obiskala prvič in bila nad njim zelo navdušena. Ob prihodu naju sprejme prijazna receptorka ter naju pospremi v čudovit prostor za razvajanje. Razloži nama kaj in kako in že sva pripravljena na brezskrbno savnanje in uživanje v masažnem bazenu.

Že ob vstopu v prostor, sva bila pozitivno presenečena. Navdušil naju je tako izgled prostora in ponudba, kot tudi to, da za vsakega obiskovalca  v kad napolnijo svežo vodo. Na žalost nekaterim wellness centrom, ki sva jih že obiskala, to ni pomembno.

wellnes aspara: razvajanje v dvoje

Med njihovo široko ponudbo razvajanja v dvoje, sva izbrala paket Glamour VIP 120 minut. V Aspari se zavedajo, da je zadovoljstvo gosta na prvem mestu, kar priča tudi sama ponudba paketa. Prostor za razvajanje je moderno opremljen, vidi pa se tudi, da so vsi detajli skrbno načrtovani. Ponudba Glamour VIP vključuje velik masažni bazen, prostorno finsko savno, vodno posteljo, tuš, sušilec za lase, brisačo ter copate. Kozarec odlično ohlajene penine, sadni sokovi, čaj ter okusen pladenj s sadjem, pa doda vrhunec razvajanju v dvoje. Celoten prostor je ustvarjen tako, da nudi popolno sprostitev in zadovoljstvo. V Aspari vsekakor znajo poskrbeti za odlično počutje in razvajanje svojih gostov.

wellnes aspara: razvajanje v dvoje

wellnes aspara: razvajanje v dvoje
wellnes aspara: vodna postelja
Midva sva se po dveh urah razvajanja počutila kot prerojena. K dobremu počutju je seveda pripomogel čudovit ambient, predvsem pa to, da sva si vzela čas samo za naju. Wellness razvajanje priporočava vsem, saj poleg tega, da je to odlično doživetje, je tudi kvaliteten način preživljanja časa, ki si ga partnerja namenita med sabo.wellnes aspara: šampanjec
Hvala SelectBox za odlično romantično razvajanje 🙂

*objava je nastala v sodelovanju s SelectBoxom. Vse napisano je najino mnenje, na katerega ni nihče vplival.