Prihaja moj najljubši čas v letu. Čas, ki ga namenimo druženju z našimi najbližjimi, obenem pa tudi čas obdarovanj. Kupovanje primernega darila, zahteva kar nekaj vloženega časa, truda in pa tudi stresa, še posebno, če osebe ne poznamo dobro. Kaj pa če bi letos namesto stvari, raje podarili doživetja, ki jih ponuja SelectBox?

Kaj je SelectBox?

Darilni paketi SelectBox ponujajo edinstveno doživetje, v katerem lahko prejemnik sam izbere doživetje, ki mu najbolj odgovarja. Ponujajo več kot 2200 različnih doživetij, zbranih v 30 tematskih paketih. Podarite lahko doživetja na področju turizma, kulinaričnega razvajanja, wellness pobegov, kozmetičnih tretmajev, adrenalinskih doživetij, luksuznega razvajanja v dvoje in še mnogo več.

Letos namesto stvari raje podarite doživetja

Zakaj podariti doživetje?

Sigurno ste se že znašli v situaciji, ko ste bili brez ideje, kaj podariti vašim najbližjim. Morda ste na koncu kupili nekaj na hitro, kar je na koncu pristalo na kakšni polici, kjer se je nabiral prah ali pa je zadeva pristala nekje zakopana na dnu omare.

Verjetno ste se tudi sami kdaj znašli v situaciji, ko ste prejeli darilo, ki je bilo popolnoma zgrešeno ali vam ni bilo všeč. Pomislite kako ste se počutili ob tem? Niste bili ravno veseli, na darilo pa ste kmalu pozabili. Darila, ki nam niso všeč hitro pozabimo, zavržemo ali pa jih celo podarimo naprej.

Sama zato raje podarim (in seveda prejmem) doživetje, ki v spominu ostane za dolgo časa. Naj vzamem naju s Klemnom kot primer. Na začetku najine zveze, sva si med seboj vedno podarjala materialne stvari. Za veliko od teh se niti ne spomniva, nekatere stvari pa že dolgo niso več v uporabi ali pa se na njih nabira prah. Po nekaj časa, sva ugotovila, da nima smisla, da si kupujeva materialne stvari, ampak si namesto tega raje podariva doživetja. Tako si sedaj ob različnih priložnostih raje podariva kakšno doživetje ali se odpraviva na izlet. Verjeli ali ne, na vsako od teh doživetij naju vežejo izjemno lepi in prijetni spomini. Nazadnje sem Klemnu za rojstni dan podarila darilni paket SelectBox – Miza za dva, kjer sva uživala v gurmanskem razvajanju v Gostilni Krištof. Več o najinem kulinaričnem razvajanju najdete tukaj.

Letos namesto stvari raje podarite doživetja

Kulinarično razvajanje v gostilni Krištof

Podarite lahko različna doživetja

Razvajanje v najboljših wellnessih
Darilni paketi v kategoriji lepota najdete več kot 400 različnih idej za razvajanje.  V  njih boste našli ideje za različne masaže, wellness razvajanja v dvoje, večerni make up, lifting, sprostitvene kopeli, razvajanje v kozmetičnih salonih, pedikura in manikura… Skratka popolno darilo za tiste, ki se pustijo razvajati.

Nepozabna adrenalinska doživetja
Preko 250 različnih vznemirljivih možnosti boste našli v ponudbi za adrenalinska doživetja. Ponujajo skoke s padalom, canyoning, zipline, vožnja s hitrimi avtomobili ali pasjo vprego in še mnogo več. Odlična ideja za malce nevsakdanja doživetja za vse športne navdušence in ljubiteljev adrenalina.

Kulinarična razvajanja v prijetnem ambientu
Kaj je lahko boljšega, kot odlično kulinarično razvajanje v prijetnem ambientu in pokušini okusne hrane priznanih kuharskih mojstrov? V kulinarični kategoriji boste našli več kot 400 možnosti za kulinarično razvajanje v dvoje. Podarite svojim najdražjim vrhunsko kulinarično doživetje katerega bodo še dolgo pomnili.

Raziskovanje čudovitih kotičkov Slovenije
Raziskovanje skritih kotičkov Slovenije in sprostitev v prijetnem ambientu? Sliši se super. Vso to doživetje, lahko podarite vašim najdražjim v sklopu turističnega paketa SelectBox. Ponujajo več kot 500 romantičnih nastanitev širom Slovenije, paketi pa vključujejo hotelsko sobo ali apartma za dve osebi ali celo družino, z vključenim zajtrkom (nekje tudi polpenzion).

…in še za konec

Zakaj nebi letos raje svojih najbližjih razveselili z doživetji, ki jim bodo še dolgo ostali v spominu in risali nasmeh na obraz? Obdarite jih lahko z darilnim paketom SelecBox, s tem pa jim ponudite možnost, da med pestro ponudbo sami izberejo doživetje, ki jim najbolj ustreza. Darilni paketi SelectBox so odlično darilo, ki je primerno za vsakogar, ne glede na starost in spol.

Ne pozabite. Materialna darila se hitro pozabijo, spomini ustvarjeni ob doživetju, pa bodo trajali dolgo. Zakaj nebi želeli, da bo vaše darilo tisto, ki ga bodo pomnili še dolgo?

*objava je nastala v sodelovanju s SelectBoxom.